Arsene Wenger recunoaște ca Juventus este favorita

Apropo.ro / 11.03.2006, 16:00
Arsene Wenger recunoaște ca Juventus este favorita
Antrenorul echipei Arsenal, Arsene Wenger, a recunoscut ca formația Juventus Torino este favorita în dubla manșa din sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dar crede ca va fi o ocazie buna pentru tinerii sai jucatori sa demonstreze ca au valoare, informeaza AFP. "Este o

Antrenorul echipei Arsenal, Arsene Wenger, a recunoscut ca formația Juventus Torino este favorita în dubla manșa din sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dar crede ca va fi o ocazie buna pentru tinerii sai jucatori sa demonstreze ca au valoare, informeaza AFP.

„Este o tragere la sorți interesanta, dar noi nu suntem favoriți. Avem o echipa foarte tânara comparativ cu toți marii jucatori care evolueaza la Juventus. Dar va fi o ocazie buna pentru a ne demonstra valoarea”, a declarat Arsene Wenger.

Tehnicianul formației Arsenal s-a aratat convins ca echipa sa poate „realiza ceva special” și a precizat ca abia așteapta sa-l vada din nou pe Patrick Vieria pe stadionul Highbury. „Sunt sigur ca și el va fi mulțumit. Știu ca va fi primit bine de suporteri. Totuși, vom face totul pentru ca el sa aiba un meci dificil”, a spus Wenger referindu-se la fostul jucator al echipei Arsenal, care acum este coechipier cu Adrian Mutu la Juventus.

Mijlocașul echipei Arsenal, Robert Pires, a declarat ca este în același timp dezamagit și mulțumit de tragerea la sorți. „Sunt dezamagit pentru ca meciul retur se va juca la Torino, dar mulțumit pentru ca cele doua meciuri contra echipei Juventus vor fi pasionante. Astazi totul este posibil în fotbal. Juventus a întâmpinat dificultați în dubla manșa cu Werder Bremen, deci avem speranțe”, a spus jucatorul.

Arsenal va întâlni Juventus în sferturile de finala ale Ligii Campionilor, care vor avea loc în 28/29 martie (turul) și 4/5 aprilie (returul).

Mediafax