ARTA MUTILĂ‚RII: Boxeri, înainte și după meciuri (POZE)

De: Gabriela Voicu / 13.11.2012, 12:00
Howard Schatz a creat un album foto intitulat "At The Fights", în care a surprins mai mulți boxeri înainte și după meciuri. Vezi cum arată!

Howard Schatz este fotograf și obișnuiește să imortalizeze oamenii în diverse ipostaze, de la dansatori și actori, până la femei gravide și, de ce nu, boxeri. Artistul i-a fotografiat pe aceștia din urmă de aproape, înainte și după meciurile de box, creând un album expresiv care stârnește admirație și neliniște deopotrivă.

Lucrările lui au fost publicate în reviste prestigioase precum Sports Illustrated, ESPN Magazine, The Ring magazine, The New York Times Magazine și Vanity Fair.

Vezi galeria foto!

Cel mai recent album al lui Howard Schatz, al 19-lea din carieră, este intitulat „At The Fights” și conține atât portretele boxerilor cât și imagini din timpul antrenamentelor, cu antrenorii luptătorilor, cu promoteri, cu medicii care intervin în ring și cu comentatorii meciurilor. Toate acestea au impact vizual foarte puternic și creează o perspectiva specială asupra unuia dintre cele mai violente sporturi.

Iată mai sus galeria foto cu boxerii înainte și după meciuri.