Artista etern nonconformistă, într-o scenă de amor memorabilă – FOTO&VIDEO

De: Cristiana Trifu / 31.01.2018, 11:21
Artista etern nonconformistă, într-o scenă de amor memorabilă - FOTO&VIDEO
Artistă în adevăratul sens al cuvântului, Rona Hartner acceptă mari provocări de dragul artei. Rona Hartner a fost mereu o persoană asumată, deschisă şi extrem de sinceră, aşa că, ori de câte ori i s-a propus un proiect, actriţa l-a acceptat imediat.

Când spui Rona Hartner, spui Gadjo Dilo, filmul care a propulsat-o în lumea cinematografiei pe rebela artistă. Pe-atunci Rona avea 24 de ani şi a jucat o scenă de sex memorabilă. Iat-o în sânii goi, într-o cătun ţigănesc.

În 1997, Rona Hartner îşi făcea debutul actoricesc în ”Gadjo Dilo”. Filmul regizat de Tony Gatlif spune povestea unui tânăr francez aflat în România în căutarea unui legendar cântăreţ ţigan. Ajutat de bătrânul Isidor, liderul clanului din sat, acesta pătrunde în lumea haotică, dar pasionantă a cântăreţilor ţigani, pitoreşti şi violenţi, amuzanţi şi supărăcioşi, îndrăgostindu-se de oacheşa Sabina.

Sabina este nimeni alta decât Rona Hartner, care interpretează memorabil scenele din şatră, îmbrăcată în fuste colorate, având un trup feciorelnic. În film, francezul se îndrăgosteşte de ea, iar cei doi joacă o scenă de dragoste care se desfăşoară într-o pădurice din apropierea satului ţigănesc. Rona apare complet goală, în timp ce se iubeşte sălbatic cu  Stephane.