Artiştii Cirque du Soleil au jucat hora cu circarii români

De: Mioara Tronaru / 08.02.2012, 14:33
Artiştii Cirque du Soleil au jucat hora cu circarii români
Membri ai trupei Cirque du Soleil, care susţine un turneu în Bucureşti, au asistat marţi seară la un spectacol pus în scenă în cinstea lor la Circul Globus, "Destinul Dacilor", la finalul căruia s-au prins în horă cu artiştii români.

Câteva zeci dintre artiştii Cirque du Soleil care vor susţine la Bucureşti spectacolul „Saltimbanco”, începând de miercuri, până duminică, au venit marţi seară la spectacolul de la Globus, fiind întâmpinaţi la intrare cu pâine, sare şi pălincă, din care au gustat amuzându-se, conform Mediafax.ro.
Spectacolul „Destinul Dacilor” spune o poveste romanţată despre daci şi romani, care a fost subtitrată în engleză şi a cuprins multă muzică populară, dar şi modernă, dansuri, acrobaţii şi jonglerii spectaculoase, magie şi comedie. Reprezentaţia de circa două ore şi jumătate a fost apludată îndelung, în picioare, de toţi cei din sală. Cei de la Cirque du Soleil au apludat de altfel şi păreau încântaţi pe tot parcursul spectacolului, care se încheie cu o melodie populară, moment în care artiştii de pe scenă şi de prin sală invită publicul la dans. Astfel, membrii Cirque du Soleil cu artiştii de la Circul Globus au încins mai multe hore, umplând până la refuz scena, în apluzele celor din sală.
Cirque du Soleil va susţine în total nouă reprezentaţii cu spectacolul „Saltimbanco”, la Pavilionul Central al complexului Romexpo, în perioada 8 – 12 februarie.