Artiştii din musicalul MAMMA MIA s-au distrat împreună la cinema, la vizionarea filmului MAMMA MIA 2

De: Cristiana Trifu / 10.09.2018, 11:17
Artiştii din musicalul MAMMA MIA s-au distrat împreună la cinema, la vizionarea filmului MAMMA MIA 2
După succesul de care s-a bucurat la începutul verii în spectacolele din Bucureşti, Cluj şi Alba Iulia, musicalul „MAMMA MIA!” se întoarce din această toamnă pe scena Sălii Palatului, pe 22 şi 23 septembrie. În plus, pe data de 7 noiembrie, de la ora 19:00 spectacolul se va juca şi la Iaşi, la Sala Polivalentă.

Aşteptând cu nerăbdare pregătirile pentru repetiţii, artiştii din „MAMMA MIA!” povestesc încântaţi că în această pauză nu s-au despărţit de personajele îndrăgite, de colegii de scenă, de echipă şi mai ales de atmosferă. Cea mai mare parte a lor s-a reunit de curând pentru vizionarea filmului „MAMMA MIA 2”, lansat în cinematografele din România.

„Ne-am simtit foarte bine, ne-am bucurat să ne reîntâlnim şi să ne uităm la noi tineri ”, povesteşte Jazzy Jo (Ioana Sihota) pe care spectatorii o vor vedea din nou, din această toamnă în rolul Tanyei. Pe lângă vizionare, ei s-au distrat foarte mult făcând poze în dreptul afişului filmului şi recreând ipostazele personajelor.
La rândul lui, Ernest Fazekas, interpretul lui Harry, care a tradus şi adaptat versurile celebrelor hit-uri ABBA în limba română spune că şi el s-a distrat copios, descoperindu-şi personajul la începuturi. „M-a inspirat şi ne-am amuzat cu toţii de cum arătau noastre când erau tinere”,  spune Ernest.

Bianca Purcărea, interpreta lui Sophie, povesteşte că a fost o experienţă foarte frumoasă, la care au râs, au plâns şi, bineînţeles, au cântat împreună. „Noi nu eram singuri în sală, aşa că vă daţi seama – cred că am fost un spectacol în sine, mai ales când am cântat. Sper că ceilalţi nu s-au supărat pe noi, era imposibil să ne stăpânim încântarea! În plus, când au început scenele de dans, unele foarte frumoase, pline de energie, nu ştiam unde să ne uităm: la ecran sau la colegii noştri din trupa de balet”, se amuză Bianca. 

De la întâlnire nu au lipsit nici Ecaterina Ladin, Mirela Vaida, Cornel Ilie şi Adrian Nour.
Interpreţii celor doi taţi, Sam şi Bill, respectiv Cornel şi Adrian, au fost amândoi impresionaţi de o melodie din repertoriul ABBA şi de momentul din film pe care aceasta îl însoţea. „Cel de-al doilea film mi s-a părut mult mai bun, acum nu ştiu dacă şi pentru faptul că noi suntem atât de implicaţi… Dar vă pot spune că cel puţin o secvenţă a fost absolut minunată, iar melodia – o piesa nouă pentru mine, este răscolitoare, mai ales în acest context. Cred că acesta este cel mai bun moment din ambele filme şi cred că va rămâne cu mine toată viaţa”, spune Cornel.

Adrian Nour nu a venit singur la vizionare, ci însoţit de fiica sa, Ana Maria, în vârstă de 8 ani. „Ne-am bucurat mult de film, mai ales că Ana Maria a venit cu mine la repetiţiile musicalului, dar nu a apucat să vadă şi spectacolele. Însă este deja fan, îi plac melodiile şi ne-am distrat împreună cu colegii la cea de a doua poveste”, declară Adrian, care speră să se facă şi a doua parte a musicalului în România.

La rândul ei, Mirela Vaida declară că „după două luni de repetiţii intense, de întâlniri de dimineaţa până seara în care am împărţit împreună cu colegii şi cu echipa artistică cel mai frumos spectacol de musical, perioada de după premieră a fost foarte grea. Era o perioadă de reacomodare în normalul vieţii, în care nu ne-am mai văzut aşa des şi nu am mai lucrat împreună. Aşa că momentul reîntâlnirii la cinema a fost ca o reuniune de clasă, am fost entuziasmaţi, încântaţi şi curioşi să aflăm continuarea poveştii. Eram cam nişte copii, aşa de mult ne-am bucurat.”, povesteşte interpreta Donnei.
Nu numai ei, dar şi ceilalţi colegi de scenă aşteaptă cu nerăbdare să înceapă repetiţiile pentru spectacolele de la finalul lui septembrie şi să reintre în „hainele” personajelor atât de îndrăgite.

Biletele pentru spectacolele din 22 şi 23 septembrie de la Bucureşti şi de pe 7 noiembrie la Iaşi sunt disponibile pe www.iabilet.ro şi toţi cei care doresc să afle mai multe despre spectacole pot intra pe site-ul oficial http://mammamiathemusical.ro/

Tags: