Artiştii MediaPro Music, nominalizaţi la Premiile Muzicale Radio România

De: Nicoleta Nicolae / 06.03.2015, 17:00
Artiştii MediaPro Music, nominalizaţi la Premiile Muzicale Radio România
Loredana, Andra, Vunk, Sore şi Proconsul sunt nominalizaţi la cea de-a XIII-a ediţie a Premiilor Muzicale Radio România. Artiştii MediaPro Music se află în cursa pentru nouă dintre cele 14 trofee ce vor fi acordate pentru cele mai bune performanţe înregistrate în 2014 în muzica românească.

Loredana este nominalizată la “Cel mai bun cântec pop”, pentru piesa “Risipitor”. Single-ul a intrat şi în cursa pentru “Cântecul anului”. Celebra cântăreaţă a mai fost propusă şi pentru trofeele “Cea mai bună interpretă” şi “Artistul anului”.


 

Trupa Vunk este în cursa pentru premiile “Cel mai bun cântec pop-rock” şi “Cel mai bun mesaj”, cu piesa “Ne facem auziţi”, dar şi pentru “Cel mai bun artist pop-rock”.
 


 

Proconsul este nominalizată la trei categorii: “Cel mai bun cântec pop-rock”, cu piesa “Din nou”, “Cel mai bun artist pop-rock” şi “Cel mai bun interpret” (Bodo).


 

Andra a fost propusă pentru trofeul “Cel mai bun duet”, cu piesa “Aşa e dragostea”, interpretată cu Liviu Teodorescu.


 

În cursa pentru “Cel mai bun duet” se mai află şi Sore, cu single-ul “Noapte caldă”, cântat împreună cu băieţii de la Bere Gratis. Piesa mai este nominalizată şi la categoria “Cel mai bun cântec pop-rock”.

Premiile Muzicale Radio România, cele mai importante trofee naţionale acordate în muzica românească pop-rock, vor fi decernate duminică, 22 martie 2015, într-un concert extraordinar la Sala Radio.

Premiile se acordă de Societatea Română de Radiodifuziune  artiştilor cu cele mai importante performanţe în anul precedent, reflectate în difuzările la Radio România Actualităţi, Radio România Internaţional şi la toate posturile regionale ale serviciului public de radio.