Artistul anului 2014 se pregăteşte de lansarea unui nou videoclip

De: Nicoleta Nicolae / 29.09.2014, 08:00
Artistul anului 2014 se pregăteşte de lansarea unui nou videoclip
Finalul anului 2014 se apropie cu paşi repezi, iar cât de curând va începe sezonul retrospectivelor şi a topurilor pentru anul ce se va încheia.

În acest spirit, îl putem nominaliza, fără echivoc, pe Ed Sheeran drept unul dintre artiştii care s-au dovedit a fi adevărate fenomene muzicale. După ce a spart topurile cu piesa “I See Fire” care a făcut parte din coloana sonoră a celei de-a două părţi a trilogiei lui Peter Jackson, “Hobbitul”, Ed a continuat să marcheze succes după succes.

Albumul „X”, produs de Pharrell Williams, s-a menţinut timp de săptămâni pe primul loc în SUA şi Canada, iar single-ul “Sing” s-a clasat pe prima poziţie în topuri şi după doar o săptămână de la lansare, devenise unul dintre cele mai vândute materiale din 2014.

După “Sing”, a urmat “Don’t” care s-a bucurat de un succes enorm, iar recent a fost interpretată de Ed în finala America’s Got Talent:


Ed Sheeran, însă, nu se opreşte aici, ci se pregăteşte de lansarea unui videoclip pentru cel de-al treilea extras pe single, “Thinking out loud”. Piesa a fost deja remarcată de Coldplay care a declarat, într-o postare pe Twiter, că este noul lor cântec preferat.