ARTMania 2009, un regal de rock si cultura

Apropo.ro / 01.07.2009, 11:48
ARTMania 2009, un regal de rock si cultura
Intre 17 si 19 iulie, Sibiul va deveni capitala artelor: muzica, dansul si pictura se vor impleti laFestivalul ARTMania.

Intre 17 si 19 iulie, Sibiul va deveni capitala artelor: muzica, dansul, pictura si filmul se vor impleti in cadrul Festivalului ARTMania, un eveniment pe care nu ai voie sa-l ratezi!

Este cea de-a patra editie a festivalului si continua cu succes seria concertelor rock de amploare de pe teritoriul tarii noastre. In ultimii trei ani, la ARTMania fost prezente nume cu rezonanta, printre care HIM, Amorphis, Anathema, Lacrimosa, Tiamat, My Dying Bride sau Within Temptation.

Anul acesta, Nightwish, Tristania, My Dying Bride, Opeth, Pain si Subscribe sunt capetele de afis ale festivalului, insa pe langa concertele pe care le vei putea urmari in Piata Mare, mai sunt multe alte evenimente interesante de descoperit…

Aaron Stainthorpe (My Dying Bride) isi prezinta expozitia de fotografii "From a Dark Mind" la Centrul Habitus, pe 17 iulie, de la ora 2.00. Daniela Turcu aduce "Toy Mania" la Galeria de Arta Contemporana in aceeasi zi, de la ora 14.45.

Si, daca vrei sa vezi cum se creaza o pictura in timp real, vino s-o observi pe artista Anda Cofaru in Holul Primariei, de la ora 16.00. Incepand cu ora 19.00, pe scena amplasata in Piata Mare vor urca Tristania, My Dying Bride si Opeth.

Prima seara de festival se incheie cu dans (Silent Noise, Onishka & Ina DJ Set la Bohemian Flow, de la ora 00.00) si acorduri energice (trupa Planetarium live la Art Cafe, incepand cu 00.30).

Sambata, trezeste-te cu imaginile colorate ale lui Mihai Badica, ce-si prezinta animatiile la Art Cafe de la 13.00.

Subscribe, Pain si Nightwish vor pune stapanire pe scena din Piata Mare incepand cu ora 19.00. Ewvoll & Nedeea vor mixa pentru tine la Sigi Kultur Café incepand cu ora 00.00, iar Guilty Lemon vor canta in Art Cafe de la 00.30.

Castiga 10 invitatii duble la Festivalul ARTMania 2009!

Nightwish la ArtMania 2009

Duminica, formatia Luna Amara va sustine un concert la Cetatea Cisnadioarei de la ora 20.00. Apoi, descopera The Art of Fire by Crispus in Piata Mica si Piata Mare, de la 21.30.

Pentru a vedea programul complet al Festivalului ARTMania, click aici!

Biletele, in valoare de 110 RON pe zi si 180 RON pentru abonamente sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si Germanos, precum si online, pe www.ticketpoint.ro, eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro si www.myticket.ro.