Arunci gunoiul pe jos? La inchisoare!

De: Manuela Stoicescu / 13.05.2008, 14:02
Arunci gunoiul pe jos? La inchisoare!
In Marea Britanie un barbat a fost ridicat de politisti imediat dupa ce acestia l-au vazut aruncand un cotor de mar pe trotuar.

Se pare ca la polul opus fata de Romania se afla unele tari care tin extrem de mult la curatenia strazilor. Astfel ca in Marea Britanie (unde altundeva?) un barbat in varsta de 54 de ani a fost ridicat de politisti imediat dupa ce acestia l-au vazut aruncand un cotor de mar pe trotuar. Autoritatile l-au somat sa plateasca o amenda in valoare de 50 de lire dar pentru ca Keith Hirst a refuzat, a fost dus la sectie si retinut timp de 18 ore.

In ciuda faptului ca amenda era binemeritata, barbatul considera ca modul in care a fost tratat este o crasa exagerare: "S-au purtat cu mine de parca as fi jefuit o banca". Mai mult, si alte persoane s-au declarat socate de intamplare, sustinand ca exista oameni cu delicte mai grave care ar trebui prinsi si pedepsiti in felul acesta.

"Politistii trebuie sa prinda infractori nu sa se comporte ca si cum ar face parte din consiliul de administratie, vanand pe strazi oamenii care nu-si duc la cos cotoarele de mere", au spus oamenii.