AS: Nicolița revine la Sevilla

Apropo.ro / 17.12.2006, 12:21
AS: Nicolița revine la Sevilla
"Nicolița revine la Sevilla", a titrat, sâmbata, cotidianul AS, comentând rezultatul tragerii la sorți a șaisprezecimilor de finala ale Cupei UEFA, în care s-a stabilit ca Steaua va întâlni formația FC Sevilla în aceasta faza a competiției. "Mulți își

„Nicolița revine la Sevilla”, a titrat, sâmbata, cotidianul AS, comentând rezultatul tragerii la sorți a șaisprezecimilor de finala ale Cupei UEFA, în care s-a stabilit ca Steaua va întâlni formația FC Sevilla în aceasta faza a competiției.

„Mulți își amintesc de mijlocașul Stelei, Banel Nicolița, pentru autogolul cel mai stupid al sezonului, cel înscris pe Bernabeu și care a dus la înfrângerea, cu scorul de 1-0, a echipei române în fața formației Real Madrid, în Liga Campionilor. S-a întâmplat la 1 noiembrie. Însa puțini își amintesc ca internaționalul român a trecut pe la Sevilla la 16 martie pentru a spulbera pe Betis pe Heliopolis într-un meci senzațional și a-i elimina pe spanioli din ediția trecuta a Cupei UEFA”, scrie AS.

Jurnalul amintește ca Nicolița a marcat doua din cele trei goluri ale Stelei în acest meci, câștigat cu scorul de 3-0 și în urma caruia formația bucureșteana s-a calificat în sferturile de finala ale Cupei UEFA. „Steaua sa revine la Sevilla, în acest caz pentru a înfrunta pe FC Sevilla. Dubla manșa interesanta, deoarece campioana UEFA întâlnește una din semifinalistele ediției trecute, care a fost eliminata de Middlesbrough”, adauga AS.

Steaua va întâlni FC Sevilla la 14/15 februarie, la București, urmând ca manșa secunda sa o dispute la 22 februarie, în Spania.

Mediafax