Așa arată fosta casă a lui Robbie Williams din Beverly Hills

Apropo.ro / 05.06.2013, 18:00
Robbie Williams a vândut proprietatea de 4,659 mp din Beverly Hills la un preț mai mic decât planificase - 3,27 milioane de dolari.

Cântărețul Robbie Williams a achiziționat reședința din Beverly Hills în 2005, unde ulterior a locuit și Ayda Field. Casa este împărțită în două zone, ambele însumând circa 4,659 mp, cu toate dotările necesare și luxul pentru o vedetă.

GALERIE FOTO

teren

 

Robbie a lăsat din prețul de vânzare, ajungând la un final de 3,2 milioane de dolari, dar și cu o pierdere de 500.000 de dolari, el achiziționând reședința la o sumă mai mare decât cea la care a vândut acum. Chiar și așa, cel mai mult îi pare rău după terenul de fotbal.

Proprietatea este împărțită astfel:

– casa principală cu 5 dormitoare, 4 băi, plus două camere cu piscină – 2,17 milioane de dolari preț de vânzare

– casa de oaspeți – 1 dormitor, 1 baie, plus un teren de fotbal – 1,1 milioane de dolari.

camera

Locuința a fost construită în 1947, iar de atunci a fost renovată, dar anumite detalii păstrate intacte pentru a lăsa amprenta timpului.

În afara terenului de fotbal, pe proprietatea lui Williams se mai regăseau o grădină verde imensă, aproape de pădure, piscină, garaj pentru patru mașini, camera specială a băieților cu proiector cât pentru tot peretele pentru a urmări toate meciurile importante, terasă exterioară, plus pază cu program non-stop și vecini precum Paris Hilton, Avril Lavigne sau Brian Wilson (Beach Boy).

Fostul component al trupei Take That nu s-a mutat prea departe de fosta casă. Noua lui proprietate are 6 dormitoare, 8 băi și este tot în Beverly Hills și a fost cumpărată de la cântărețul de muzică country Clint Back.