Asa arata Kevin Costner „din Carpati”! Actorului nu-i prieste aerul din Romania?

Apropo.ro / 23.10.2011, 14:56
Kevin Costner se afla in Romania pentru a luat parte la filmarile peliculei "Hatfields & McCoys" si este cu totul schimbat fata de cum il stim din filme.

La trei saptamani dupa sosirea in Romania, pentru filmarile la „Hatfields & McCoys”, celebrul actorul american Kevin Costner (56 de ani) arata complet schimbat.

Nu este clar daca filmarile l-au epuizat sau daca pur si simplu nu ii prieste aerul din Carpati, insa se poate vedea clar ca sex-simbolul din „Bodyguard” are fata brazdata de riduri, pielea ingalbenita si ochii incercanati.

Desi nu arata prea bine, starea de spirit a actorului este foarte buna si spune ca se simte excelent in Transilvania.

Kevin Costner filmeaza in Romania

„Oamenii nu sunt asa diferiti fata de alte tari. Traiesc in Aspen, Colorado, care seamana cu locul acesta, deci ma simt ca acasa cand vad aceste vai frumoase, aceste rauri, acesti copaci si culoarea frunzelor”, a declarat recent Kevin Costner.

Actiunea filmului „Hatfiels & McCoys” are la baza un caz real si se petrece in anii 1800, dupa incheierea Razboiului Civil din SUA.

Van Damme a luat bataie in Bucuresti

Printre actorii care au avut probleme dupa ce ne-au vizitat se numara Guillaume, fiul lui Gérard Depardieu, care a murit in urma unei pneumonii contractate in Romania, cand filma pentru pelicula „Copilaria lui Icar”, si Jean Claude Van Damme, care, in 2005, a luat bataie intr-un club bucurestean de la cativa scandalagii si a avut nevoie de ingrijiri medicale. La o saptmana de la incident, specialistul in arte martiale a fost din nou implicat intr-o altercatie, tot intr-un club din Bucuresti.