Aşa arată locuinţa familiei Reghecampf de pe lacul Snagov! – FOTO

De: Cătălina Matei / 23.12.2016, 14:14
Aşa arată locuinţa familiei Reghecampf de pe lacul Snagov! - FOTO
Familia Reghecampf deţine o vilă cu 5 etaje situată pe malul lacului Snagov.

 

 

 

Reşedinţa de vară a familiei „Reghe” : o vilă situată tot în Snagov, oaza de linişte şi relaxare a celor doi soţi. Aici o pot găsi prietenii pe Anamaria Prodan, ori în locul ei preferat de la etaj, biroul, acolo unde face afacerile, contractele şi transferurile cu fotbalişti, ori pe terasă- locul preferat al soţului său, Laurenţiu Reghecampf. Biroul este plin cu poze din cariera de fotbalist si antrenor a lui Reghe şi nu numai. Este ca un „altar”.

 

 

 

Cât priveşte designul casei în care şi-au petrecut ultimele veri, acest este este unul simplu şi cu gust, mobila din casă, din lemn masiv a fost adusă din Germania. Ana spune însă că obiectele ei de decor preferate din casă sunt broaştele, de altfel şi primele ei jucării.

 

 

 

„Casa asta de la Snagov am luat-o dintr-o joacă, să avem o casă de vacanţă aproape de Bucureşti, pentru că nu plecăm niciodată departe. În timp, ne-am îndrăgostit de locul ăsta, de curtea mare de 1000 de metri pătraţi”, ne-a mărturisit Anamaria. „Mi-a fost tare frică de apă, pentru copii, de aceea nu am luat prima dată o casă pe lac, am lăsat-o să fie aşa, ca o cabană, mai intimă”, ne-a mărturisit vedeta. Cu toate că le este foarte dragă. ” Am cumpărat o casă mai mare, pentru că nu mai încăpeam. Vila are 5 etaje. Noi suntem mulţi, avem familie mare şi când venim toţi la Snagov se umple casa!”, ne-a dezvăluit vedeta.