Așa arată o femeie plină de steroizi

Apropo.ro / 28.10.2013, 12:30
Dornică de a deveni o mai bună sportivă, o britanică s-a îndopat cu steroizi până când a devenit de nerecunoscut.

Candice Amstrong, de profesie barmaniță în Londra, a început mergă la sala de sport unde lucra intens trei ore pe zi.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău

După doi ani, Candice nu a obținut rezultatele pe care le dorea, astfel că a început să ia steroizi, pentru ca la un moment dat să devină dependentă.

Din persoana feminină care era odată, Candice s-a trezit „captivă” într-un corp de bărbat. Așa arată. Brațele, picioarele, umerii zici că sunt ai unui bărbat forțos. A început să îi crească barba.

candice

Acum suferă de dismorfie corporală, o tuburare ce apare atunci când persoana în cauză se preocupă intens de un defect imaginat al aspectului fizic, sau mai bine zis apare atunci când persoanele sunt convinse că sunt urâte și se urăsc.

„Îmi uram corpul. Șoldurile și picioarele erau prea mari, iar brațele și pieptul prea mici. Așa disproporționată eram hidoasă. Nu am avut niciodată o relație serioasă”, spune Candice.

Drept urmare, toți pașii pe care i-a urmat ulterior au fost ca o fugă de ceea ce ea reprezenta. Steroizii au adus-o în acel punct de satisfacție fizică. Candice are o musculatură demnă de invidiat de către bărbații care practică bodybuilding-ul.

candice

Dacă înainte se mai uitau la ea câțiva bărbați, acum numărul lor s-a mai micșorat. A trecut și de euforia că și-a schimbat fizicul, iar mai nou se urăște din nou că este prea masculină.