„Aşa arată talonul de pensie al lui Ilie Năstase!” INCREDIBIL: Ce sumă încasează lunar fostul număr 1 ATP

Redacția / 27.11.2019, 16:39
„Aşa arată talonul de pensie al lui Ilie Năstase!” INCREDIBIL: Ce sumă încasează lunar fostul număr 1 ATP
Ilie Năstase, primul lider mondial din istoria ATP, primeşte lunar şi o pensie din partea MApN, în calitate de general maior în rezervă.

Suma încasată de Nasty e însă surprinzător de mică, informaţia fiind dată publicităţii în cadrul unui show televizat, de Dan Capatos.

Prezentatorul de la Antena 1, unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai lui Ilie Năstase, a precizat că fostul tenismen primeşte lunar 1445 de lei.

Aşa arată talonul de pensie al lui Ilie Năstase şi şi, dacă puteţi să îl puneţi şi pe ecran pentru a reuşi să citesc şi eu din el el. Mă rog, are CNP… toată lumea ştie… (…). Deci, scrie acolo: M.A.p.N., da? Năstase G Ilie – noiembrie 2019, deci, pe luna aceasta despre care vorbim. General maior în rezervă – da? General maior în rezervă – 1.445.00 de lei.

Un general. Nu te mai contează că e Ilie (n.r.: Ilie Năstase), un general. Te gândeşti: Bă, un general! . Dar te gândeşti: Bă, e Ilie Năstase! Trăi-ţi-ar, Ilie Năstase! (…). Am avut ocazia să merg cu el pe la Paris, nu poţi să faci trei metri, se opreşte lumea să facă poze cu el. Este preţuit de statul român cu 1.445 de lei şi, după această umilinţă, pactic – este o umilinţă să îi dai lui Ilie această pensie, se trezesc unii că zic că ia prea mult. Nu e tare rău? Ziceţi-mi mie, nu e tare rău ţara asta? O să păstrez ăsta! Jur că îl păstrez! Nu e tare rău ţara asta? Să te superi că ia Ilie Năstase 14 milioane vechi…„, a declarat Dan Capatos.