Aşchia nu sare departe de copac: Camila Sodi din nou la Televisa

Apropo.ro / 27.01.2015, 10:31
 Aşchia nu sare departe de copac: Camila Sodi din nou la Televisa
Camila Sodi, cunoscută, de altfel, ca nepoată Thaliei şi fosta soţie a lui Diego Luna, îşi pregăteşte reîntoarcerea la Televisa. Conform unor surse din compania mexicană, actriţa, care a renunţat la carieră ei după căsătoria cu Diego Luna, va fi protagonista viitorului proiect al producătorului Carlos Moreno.
Carlos Moreno, unul din producătorii cei mai importanţi de la Televisa, pregăteşte remake-ul unei telenovele de mare succes din anii ’80 „Amor in silencio” care i-a avut protagonişti la vremea respectivă pe Erika Buenfil şi Omar Fierro. De această dată, pentru protagonista acestei versiuni, producătorul s-a oprit la o mai veche cunoştinţă, Camila Sodi, cunoscută telespectatorilor români din telenovelă „Inocente de ti”.  Surse apropiate ziarului „Diario Basta” susţin că actriţa a fost văzută de curând în Televisa la o discuţie cu producătorul Carlos Moreno. Dacă acceptă rolul din telenovela oferită, Camila va apărea în dublu rol.

Camila Sodi este nepoata celebrei Thalia şi fosta soţie a actorului Diego Luna, cu care are doi copii şi de care s-a despărţit în 2013.