Ascultă aici noul single semnat Adi Sînă

Apropo.ro / 19.07.2013, 12:51
Ascultă aici noul single semnat Adi Sînă
După ce a cunoscut succesul internaţional alături de Akcent, Adrian Sînă este pregătit să cucerească din nou topurile din întreaga lume cu un nou single.

“Boracay” este o colaborare cu Sandra N. Intrebat de sursa de inspiratie pentru beat-urile fresh pe care le produce, Adrian a declarat: “Cand compun melodiile si creez beaturile, caut neaparat sa fie ceva deosebit, sa aiba acel balans de dans. Pentru > m-am gandit la vacanta, la plaje exotice si la o un party intr-un beach bar”, a spus el.
Cum vara este sezonul vacantelor, Adi a creionat escapada perfecta: “Vacanta ideala ar trebui sa fie plina de energie si lucruri noi. Nu sunt genul de barbat care sa stea saptamani intregi pe o insula pustie. Imi plac marile orase aglomerate, imi place agitatia. Ideal ar fi sa plec doua saptamani in Asia, sa vizitez mai multe orase, mai multe colturi ale lumii”.

Sandra N nu este la prima colaborare cu artistul. In trecut, cei doi au colaborat pentru hitul ‘Angel’ – care a fost number one in unele dintre cele mai importante radiouri din Rusia, Franta, Spania sau Liban. “Inflexiunile din voce, linia melodica si acest flavour exotic, cred ca asta le-a atras atentia fanilor mei din Orient. Le sunt recunoscator si le promit alte surprize muzicale la fel de interesante ca >”.

In urmatoare perioada, Adrian are un program incarcat si ne dezvaluie cateva din suprizele pe care le pregateste: “Voi lansa un album solo, un show cu trupa live si voi posta zilnic noutati pe pagina mea de Facebook. Pregatesc videoclipuri noi, am deja cateva optiuni pentru urmatoarele single-uri. In acelasi timp, sunt producator si manager al unor noi proiecte foarte cool ce urmeaza a fi lansate la Premium Artist”, a mărturisit el.