Ascultă aici noul single semnat Eminem

Apropo.ro / 18.08.2013, 09:00
Ascultă aici noul single semnat Eminem
Rapperul Eminem a lansat o nouă piesă, "Survival", care sugerează şi noua direcţie a viitorului album al cântăreţului, ce va fi lansat la sfârşitul acestui an.

Cea mai recentă melodie lansată de artistul hip-hop a fost inclusă în jocul video „Call of Duty: Ghosts” şi s-ar putea să facă parte de pe noul său album, care va fi lansat la sfârşitul anului, informează contactmusic.com.

Unul dintre artiştii care au lăudat piesa lansată de Eminem este P. Diddy, care a scris pe reţeaua de socializare Twitter „că este o săptămână bună pentru hip-hop. Unul dintre cei mai buni rapperi, Eminem, a lansat o melodie”.

Eminem, în vârstă de 40 de ani, a lucrat mult la continuarea albumului său din 2010 „Recovery”, dar intenţiile sale pentru lansarea celui de-al optulea album nu au fost confirmate oficial.

Dr. Dre a confirmat că a colaborat cu Eminem la câteva melodii noi. El a declarat: „Em îşi termină proiectul. Iar pe mine m-a inspirat să mă întorc în studio şi să înregistrez noi piese”.

Eminem a lansat, de-a lungul carierei sale, şapte albume, care s-au vândut în 86,5 milioane de exemplare în toată lumea. După ce şi-a făcut debutul în actorie, în 2002, cu rolul din „8 Mile”, pentru care a fost lăudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat să se concentreze asupra carierei sale de muzician. Albumul „Recovery” a fost discul cu cele mai mari vânzări din Statele Unite în anul 2010.