Ascultă „Atât timp cât mă iubești”, noua piesă lansată de Andra!

De: Gabriela Voicu / 11.11.2013, 18:30
Ascultă
Andra revine cu un nou single, "Atât timp cât mă iubești", o colaborare inedită cu Marius Moga, care promite să devină hit.

Andra revine cu un nou single, „Atât timp cât mă iubești”, o colaborare inedită cu Marius Moga. Piesa, care promite să devină rapid hit, este de dragoste, cu un mesaj simplu și optimist: atât timp cât există iubire, totul este posibil.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Muzica este semnată de Fely Donose, fostă participantă la show-ul „Vocea României”, alături de Marius Moga, iar textul a fost scris de Fely Donose, Marius Moga, Marius Marian Ivancea și Gabriel Mihai Istrati.

Andra feat. Marius Moga – „Atât timp cât mă iubești”

Piesa a fost compusă în tabăra de muzică TDM Păltiniș 2013, care s-a desfășurat în vara acestui an, având scopul compunerii de piese care să devină hit-uri de radio.

În luna iulie, la întoarcerea din Tabăra de Muzică, Andra spunea că s-a simțit foarte bine acolo și că „toată lumea avea chef de muncă, de compus, toți au fost inspirați și entuziaști”. „Am mers în tabără hotărâtă să îmi aleg hit-ul și, da, mi l-am ales”, mai spunea Andra.