Ascultă „Emoții”, noul single 3 Sud Est

Apropo.ro / 28.02.2014, 14:45
Ascultă
Trupa 3 Sud Est a lansat astăzi piesa "Emoții", single ce a fost bine primit de iubitorii de muzică.
3 Sud Est împărtășește aceeași emoție pozitivă fanilor, de ieri și de azi și lansează un nou single, compus de Laurențiu Duță și produs de 1ArtistMusic, alături de Cat Music.
 
 
„Este o poveste de dragoste sau o declarație de iubire pentru toți oamenii care ne-au susținut, ne-au inspirat și au fost mereu echipa, sufletul și bucuria noastră. E un «mulțumesc» din partea 3 Sud Est pentru iubirile din viața personală și pentru gașcă mare de fani, cei care ne admira, ne urmăresc și cărora așa am ales să le mulțumim pentru tot”, declară Laurențiu.

 
Mihai a spus că nouă melodie reprezintă o împărtășire a sentimentelor lor. „Piesa „Emoții” este o împărtășire a sentimentelor noastre, în maniera 3 Sud Est, marca noastră muzicală, care ne-a consacrat și care, spunem noi, o să miște inimile și o să aducă împreună și pe fanii din generația noastră, cât și pe cei mai mici, această lume cool, senzațională, care știe despre istoria trupei noastre și care aștepta o nouă piesă 3 Sud Est. Până la urmă, când e vorba despre dragoste și bucurie e vorba, de fapt, de aceleași… Emoții”, spune Mihai.
 
„A fost o experiență foarte tare, ne-am bucurat că vom fi din nou împreună, iar în studio și să avem un alt proiect muzical, că echipa. Gașca a revenit, suntem aici pentru voi, cu tot sufletul și cu multe… Emoții”, adăugă Viorel.
 
Piesa Emoții a fost lansată oficial astăzi pe toate radiourile de la noi, iar Laurențiu, Viorel și Mihai vor pregăti și un videoclip, care va fi filmat pe 5 martie.
 
Formația 3 Sud Est, care oficial se numea 3rei SudEst, s-a lansat în 1997.