Asculta „Lost in space”, noua piesa a trupei Backstreet Boys!

Apropo.ro / 26.09.2011, 16:25
Asculta
Baietii de la Backstreet Boys incearca din nou sa revina in topuri, cu o piesa care se incadreaza in noul trend muzical numit "popcorn".

Baietii de la Backstreet Boys vor din noul locul 1 in clasamente.

Ce-i drept, e distanta lunga intre ce vrei si ce obtii la final, dar cum ei au reusit o data poate le iese si a doua oara.

Anul trecut s-au apucat de un material comun cu un al grup vedeta in anii ’90, New Kids On The Block, insa din puterile lor combinate nu a rezultat un succes rasunator, asa cum poate au anticipat.

Acum, BSB isi incearca din nou norocul cu un noul single, „Lost In Space”, care poarta amprenta stilului muzical al anilor recenti. Adica grupul a transformat pop-ul clasic in popcorn, insemnand ca au adaugat ceva sunete electronice piesei si un beat mai puternic.

Backstreet Boys – „Lost In Space”

Backstreet Boys – Lost In Space (New 2011) de pe tare.ro

Formatia americana care a luat nastere in Florida, SUA, in 1993, este compusa acum din Brian Littrell, Nick CarterA, J. McLean si Howie Dorough, Kevin Richardson parasind trupa in 2006.

Backstreet Boys au vandut peste 130 milioane de albume pe intreg Globul, fiind unul dintre cele mai bine vandute grupuri din toate timpurile.