Ascultă noul single al trupei U2 – „Ordinary Love”

Apropo.ro / 22.10.2013, 15:45
Ascultă noul single al trupei U2 -
După trei ani de pauză muzicală, trupa U2 a lansat un nou single, "Ordinary Love",inclus pentru filmul biografic "Mandela: Long Walk to Freedom". U2 pregătește și un nou album.

U2 a compus special piesa „Ordinary Love” pentru filmul „Mandela: Long Walk To Freedom”, bazat pe autobiografia lui Nelson Mandela din 1994, și în care rolul liderului sud-african este interpretat de actorul britanic Idris Elba.

Pentru vremea în București și în alte orașe, consultă vremea apropo

Prezentat la Festivalul Internațional de Film de la Toronto în luna septembrie, lungmetrajul a fost realizat de regizorul britanic Justin Chadwick („The Other Boleyn Girl”, 2008) și va avea premiera mondială pe 18 decembrie, în Franța.

 

 

Recent, basistul U2 Adam Clayton a dezvăluit că formația intenționează să scoată un nou album până la sfârșitul lunii noiembrie, conceput ca o continuare a albumului „No Line On the Horizon” din 2009, iar piesele de pe noul disc vor aduce laolaltă mai multe ere și epoci din cariera grupului U2. Un fragment din cel mai recent single se poate auzi pe fundalul trailerului pentru „Mandela: Long Walk To Freedom”.

Cred că este un fel de reîntoarcere la U2 de la începuturi, dar dacă vreți, cu maturitatea din ultimii zece ani. Este o combinație între cele două lucruri, și va fi un hibrid într-adevăr interesant. Suntem în studio. Încercăm să facem astfel încât cele 12 cântece să sune impecabil și să terminăm până la sfârșitul lunii noiembrie, iar apoi vom putea să ne bucurăm de Crăciun„, a adăugat Adam Clayton.