Ascultă piesa „Lose Control”, prima colaborare a lui Timbaland cu un artist român!

De: Gabriela Voicu / 12.10.2012, 13:00
Ascultă piesa
Daryela, o cântăreață din România în vârstă de doar 18 ani, a colaborat cu celebrul Timbaland pentru piesa "Lose Control".

MTV Romania și ProFM au lansat în premieră mondială „Lose Control”, prima colaborare a celebrului Timbaland cu un artist român: Daryela Nicolae.

Cântăreața, în vârstă de doar 18 ani, s-a lansat relativ recent pe piața muzicală din România și deja se poate lăuda cu realizari la care mulți artiști doar visează.

Plăcut impresionat de Daryela și de piesa „Lose Control”, producătorul lui Justin Timberlake a decis să se implice, iar tânăra a devenit primul artist din Europa cu care Timbaland a colaborat.

www.protv.ro

„Producătorii mei, Fotios Stefos și Radu Fornea, îl cunoșteau pe Timbaland și i-au propus această colaborare. Timbo a fost interesat de proiect și uite așa am ajuns aici. Încă nu realizez că am făcut un featuring cu Timbaland, parcă trăiesc într-un vis frumos. În orice caz, mă simt mai încrezătoare, mai puternică și gata să cuceresc lumea”, a declarat Daryela.

Videoclipul piesei a fost filmat în Miami, Munchen și Istanbul, iar coregrafia a fost realizată de Hamza Haimami, care a lucrat cu Jennifer Lopez, Justin Bieber și mulți alții.