Ascultă „The Greatest Thing”, duetul Lady Gaga-Cher scurs pe internet!

De: Gabriela Voicu / 16.08.2013, 14:00
Ascultă
După ce noua piesă a lui Lady Gaga, "Applause", a fost lansată cu o săptămână mai devreme decât era programat pentru că o versiune neoficială s-a "scurs" pe internet, acum duetul cântăreței cu Cher, "The Greatest Thing", are parte de aceeași soartă.

Zilele acestea Lady Gaga a avut parte de neplăceri. După ce noua sa piesă, „Applause”, a fost lansată cu o săptămână mai devreme decât era programat pentru că o versiune neoficială s-a „scurs” pe internet, acum duetul cântăreței cu Cher are parte de aceeași soartă.

Piesa „The Greatest Thing”, pe care Gaga a înregistrat-o în duet cu Cher, a apărut pe internet înaintea lansării oficiale, iar la auzul veștii Cher a postat un mesaj pe Twitter, în care își exprimă dezamăgirea, spunând că această versiune nu este cea oficială.

Colaborarea lui Cher cu Lady Gaga a fost confirmată în 2011, iar piesa „The Greatest Thing” ar fi trebuit lansată în luna septembrie a acestui an, astfel că se explică furia lui Cher.

ASCULTĂ‚ AICI DUETUL GAGA-CHER!

Gaga a avut o reacție mai liniștită după ce piesa „Applause” s-a scurs pe internet, lansând imediat varianta oficială. Având în vedere că altor artiști li s-a întâmplat ca întregul lor album să fie postat pe internet înainte de lansarea unei piese, cele două artiste ar trebui probabil să fie mulțumite că doar această melodie a ajuns la urechile fanilor înaintea datei stabilite de ele.