Asculta „The Immortal Megamix”, noua piesa a lui Michael Jackson

Apropo.ro / 02.11.2011, 17:05
Asculta
Noua piesa semnata Michael Jackson se numeste "The Immortal Megamix" si va fi inclusa pe albumul "Immortal", care va fi lansat pe 21 noiembrie.

Piesa „The Immortal Megamix” va face parte de pe albumul „Immortal”, care va fi lansat pe 21 noiembrie.

Noul material discografic, realizat in colaborare cu fondul care administreaza averea lui Michael Jackson, va include o versiune alternativa a celebrei piese „ABC”, interpretata de grupul Jackson 5, o serie de hituri lansate de Michael Jackson si versiunea corala a cantecului „They Don’t Really Care About Us”.

„Immortal” reprezinta, totodata, coloana sonora a spectacolului „The Immortal World Tour”, show-ul realizat de compania Cirque du Soleil sub forma unui omagiu adus muzicii si vietii megastarului, care a avut premiera duminica seara, la Montreal. Acest spectacol va porni in curand intr-un turneu prin America de Nord, unde va fi jucat pe parcursul urmatoarelor 10 luni.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, intr-o perioada de repetitii intense pentru „This Is It Tour”, turneul sau de adio, in timpul caruia urma sa sustina, incepand din iulie 2009, 50 de concerte la sala O2 Arena din Londra.

In 2011, Michael Jackson a fost desemnat cea mai profitabila vedeta decedata, pentru al doilea an consecutiv, aducand castiguri de circa de 170 milioane de dolari.