Ashlee+Evan, poveste de dragoste ca-n filme

De: Cristiana Trifu / 14.09.2018, 08:59
Ashlee+Evan, poveste de dragoste ca-n filme
Seria – documentar debutează cu un episod de o oră şi promite o perspectivă personală asupra iubirii, vieţii şi muzicii cuplului Ashlee Simpson-Ross şi Evan Ross

Ashlee+Evan demostrează că avem nevoie doar de iubire, familie şi muzică în noua emisiune de la E! din 16 septembrie, ora 23:00. Seria începe cu un episod de o oră urmat de cinci episoade de 30 de minute în săptămânile următoare. Subiectul principal al documentarului îl constituie cuplul format din Ashlee Simpson-Ross şi Evan Ross şi viaţa lor împreună ca suflete – preche, părinţi, muzicieni şi artişti. Dacă luăm în considerare grupul de prieteni şi faimoasele familii din care provin care le umplu căminul cu iubire şi râsete, vom vedea că nu există nici un moment de plictiseală în casa acestor tineri. 

Viaţa activă a lui Ashlee şi Evan este reprezentativă pentru cuplurile moderne, aceştia au grijă de familia lor şi lucrează pentru a avea o carieră înfloritoare. Emisiunea urmăreşte faimosul cuplul, pe prietenii lor apropiaţi şi procesul creativ pe care aceştia îl parcurg pentru a lansa împreună primul album de muzică soul autentică. Ashlee, din poziţia sa de femeie tânără şi mamă a doi copii, este mai precaută când este vorba de o revenire în lumea muzicii. Cu toate acestea este convinsă să înregistreze cu soţul său, un veritabil artist, pentru că el nu acceptă altă variantă. Misiunea lor este să împrătăşască iubirea şi talentul lor întregii lumi în timp ce îşi cresc copiii în Los Angeles, sunt înconjuraţi de familie şi prieteni şi călătoresc împreună din vest în est, din însoritul Palm Spring până în oraşul natal a lui Evan, în Connecticut. Chiar dacă această nouă etapă a vieţii lor va fi plină de bucurii şi necunoscut, hotărârea cuplului şi susţinerea reciprocă necondiţionată arată că vor putea să le facă pe toate atâta timp cât sunt împreună.

Viaţa lui Ashlee şi Evan s-a desfăşurat în lumina reflectoarelor. Ashlee Simpson a fost una dintre cele mai mari nume din industria muzicală la începutul anilor 2000, când a făcut ravagii cu albumul “Autobiography”. Pe lângă cariera de succes în film, televiziune şi teatru, Ashlee s-a retras în 2009 pentru a se dedica creşterii fiului ei Bronx. În 2013 l-a întâlnit pe muzicianul şi actorul Evan Ross şi s-au căsătorit în anul 2014 când s-a născut şi fiica lor Jagger Snow. Printre afacerile lor se numără o colecţie de haine unisex în colaborare cu Zadig & Voltaire numită după fiica lor, Jagger Snow.