Ashley Cole se casatorește cu Cheryl Tweedy

Apropo.ro / 05.06.2006, 18:39
Ashley Cole se casatorește cu Cheryl Tweedy
Internaționalul englez Ashley Cole, în vârsta de 25 de ani, se va casatori cu Cheryl Tweedy, componenta a formației Girls Aloud, în luna august, într-o locație din apropiere de Londra, pe care deocamdata nici familiile celor doi nu o știu cu exactitate, informeaza

Internaționalul englez Ashley Cole, în vârsta de 25 de ani, se va casatori cu Cheryl Tweedy, componenta a formației Girls Aloud, în luna august, într-o locație din apropiere de Londra, pe care deocamdata nici familiile celor doi nu o știu cu exactitate, informeaza publicația The People.

Potrivit sursei citate, invitații vor avea nevoie de un cod pentru a afla unde trebuie sa se prezinte ca sa participe la eveniment. Ei vor trebui sa sune la un numar de telefon special, pentru a-și spune codul. Dupa câteva zile, vor fi sunați la rândul lor și li se va comunica data exacta și locul nunții.

„Ei vor ca ziua sa le fie rezervata doar prietenilor și familiei și sa nu se transforme într-un circ mediatic. Au decis sa trimita invitații speciale, cu un cod secret”, a afirmat o sursa din anturajul cuplului.

Cheryl Tweedy, în vârsta de 22 de ani, a marturisit ca nunta va avea loc într-un castel, fara sa precizeze care. „Va fi o nunta ca-n povești, la care am visat de când eram mica. O vom face într-un castel mare, dupa Cupa Mondiala. Vom spune juramintele tradiționale și unele pe care le-am scris noi”, a spus Tweedy.

(Redactor: Leila Bolat; [email protected])

Mediafax