Ashley Judd casatorita

Apropo.ro / 13.12.2001, 13:29
Ashley Judd casatorita
Actrița americana Ashley Judd s-a casatorit, miercuri, cu pilotul de curse Dario Franchitti, cadrul unei ceremonii la care au participat prietenii și familia. Casatoria a avut loc în Scoția, de unde originar mirele, în același castel unde a avut loc nunta

Actrița americana Ashley Judd s-a casatorit, miercuri, cu pilotul de curse Dario Franchitti, cadrul unei ceremonii la care au participat prietenii și familia. Casatoria a avut loc în Scoția, de unde originar mirele, în același castel unde a avut loc nunta Madonnei, anul trecut în Dornoch.

Domnișoara de onoare a fost sora miresei, cîntareața Wynonna Judd. Fratele mirelui, Marino Franchetti, a fost cavaler de onoare. Cei doi tineri erau logodiți de doi ani. Mireasa, cunoscuta din filmele „Where the Heart Is” sau „Kiss the Girls”, a purtat o rochie din matase și satin creata de Armani, în timp ce mirele a ales un costum tradițional scoțian, cu kilt.

Printre oaspeții prezenți la ceremonie s-au numarat Edward Norton, Michael Douglas și soția sa Catherine Zeta Jones, pilotul de curse David Coulthard, și el tot scoțian.

Actorul francez Jean Richard, care a jucat rolul comisarului Maigret la televiziune și și-a fondat propriul circ, a încetat din viața, miercuri, într-un spital din Senlis, în apropiere de Paris, la vîrsta de 80 de ani.

El a fost internat din cauza cancerului, a precizat conducerea parcului de atracții Mer de Sable, pe care actorul l-a înființat în 1956 și care se afla înca în proprietatea familiei lui.

Jean Richard a jucat în peste o suta de filme și a interpretat rolul comisarului Maigret în 92 de episoade ale serialului polițist. În paralel, el a creat circul Jean Richard, al carui patron a fost pîna în 1978.

Nascut la 18 aprilie 1921, Jean Richard a fost caricaturist la 18 ani, apoi desenator în cabaretele din Lyon, dupa care a devenit actor.

Tags: