Ashton Kutcher a impresionat audienta in „Doi barbati si jumatate”

Apropo.ro / 21.09.2011, 09:24
Ashton Kutcher a impresionat audienta in
Luni a fost difuzat, peste Ocean, primul episod din noul sezon al serialului de comedie "Doi barbati si jumatate", fara Charlie Sheen. "Inlocuitorul", Ashton Kutcher, s-a descurcat de minune.

„A fost cu adevarat amuzant”, se afirma intr-un articol, iar un altul spune ca Ashton Kutcher „aproape a reusit” sa umple golul lasat de absenta actorului Charlie Sheen.

Serialul produs de CBS a revenit luni seara pe micile ecrane cu primul episod din cel de-al noualea sezon, fara Charlie Sheen, starul primelor opt sezoane – concediat de producatorii show-ului in luna martie – dar cu un nou membru in echipa, Ashton Kutcher, care s-a alaturat distributiei in luna mai.

Charlie Harper, personajul interpretat de Charlie Sheen, a murit dupa ce a fost impins in fata unei garnituri de metrou de catre Rose, personajul interpretat de Melanie Lynskey, vecina cu care Harper plecase intr-o vacanta la Paris. Rose s-a razbunat dupa ce a aflat ca Harper a inselat-o cu o alta femeie. Episodul difuzat luni seara a inceput cu scena inmormantarii personajului Charlie Harper, fara ca actorul sa apara in acest episod.

Personajul lui Ashton Kutcher, Walden Schmidt, proprietarul miliardar al unei companii online, care, dezamagit in dragoste, incearca sa se sinucida. Dupa aceasta tentativa esuata el se intalneste cu Alan Harper, interpretat de Jon Cryer, si decide sa cumpere fosta casa a lui Charlie.

Charlie Sheen va primi 100 de milioane de dolari daune pentru concediere abuziva, desi se pare ca serialul avea nevoie de aceasta schimbare.

Citeste mai multe detalii despre noul sezon al serialului „Doi barbati si jumatate”, pe Mediafax