Ashton Kutcher, acuzat de rasism din cauza unei reclame (Video)

De: Gabriela Voicu / 03.05.2012, 15:00
Ashton Kutcher, acuzat de rasism din cauza unei reclame (Video)
Actorul american Ashton Kutcher a fost acuzat de rasism, după ce a apărut în ipostaze controversate într-o reclamă pentru chips-uri.

Ashton Kutcher a intrat în încurcătură după ce a filmat pentru o reclamă în care este deghizat astfel încât să pară indian. El arată de parcă are cremă de pantofi pe față, poartă tunică, are mustață și sprâncene stufoase și ne spune într-o americană stricată că e în căutarea celui mai delicios lucru de pe Planetă.

În clip, Kutcher (34 de ani) se numește Raj și e producător la Bollywood. Desigur, el găsește ceea ce căuta chiar în pachetul cu delicioasele snack-uri low-fat din cartofi, PopChips.

Ashton Kutcher apare și în alte ipostaze, interpretând diverse personaje controversate – un narcoman, un biker tatuat și un homosexual (inspirat de imaginea lui Karl Lagerfeld) – si promovând un site de dating fals.

Acesta e scenariul celei mai recente și scandaloase reclame pentru care a filmat actorul și totul ar fi fost minunat dacă o parte a publicului n-ar fi perceput negativ parodia stereotipiilor indiene – înfățișare, vestimentație, gesturi, mimică și accent.

„Ce-i cu fața aia rasistă maro, actor de rahat lipsit de talent ce ești?”, i-au scris pe Twitter niște rapperi de origine indiană. Și nu sunt singurii care au tăbărât vehement pe Ashton. Actorul nu le-a răspuns încă în niciun fel celor care îl acuză de rasism, dar e clar că a fost plătit regește pentru acest clip publicitar.