Ashton Kutcher, al 500-lea turist în cosmos!

De: Gabriela Voicu / 20.03.2012, 17:00
Ashton Kutcher, al 500-lea turist în cosmos!
Din curiozitate, teribilism, sau doar ca să scape de fosta soție, Demi Moore, Ashton Kutcher pleacă în cosmos!

Ashton Kutcher (34 de ani) va fi al 500-lea turist care va călători în spațiu, după cum a anunțat fondatorul companiei Virgin Galactic, Richard Branson, care l-a contactat personal pe actor, după ce acesta s-a înscris pe lista de așteptare.

Prețul unui bilet pentru o călătorie în spațiu este de 200.000 de dolari. Richard Branson se va afla la bordul navei cu care va zbura Ashton Kutcher, alături de copiii săi.

Demi Moore si Ashton Kutcher (Foto: Hepta)

Chiar dacă Ashton și-ar fi dorit, probabil, ca informația să nu ajungă prea curând la urechile fostei sale soții, actrița Demi Moore, miliardarul Richard Branson a dezvăluit, pe blogul său, ce planuri mărețe are Kutcher. „L-am sunat pe Ashton să-l felicit și să-i urez bunvenit. E la fel de încântat ca și noi de ideea că se va afla printre primii care vor traversa ultima frontieră și care vor simți ce înseamnă magia spațiului”, a mai scris Branson.

Pe de altă parte, Demi Moore (49 de ani) nu îl poate uita pe Ashton și, deși a ajuns la spital din cauză că s-a înfometat, și apoi la reabilitare ca să-și revină, actrița ar fi încă îndrăgostită de Kutcher și dornică să îl primească din nou acasă.