Ashton Kutcher are o nouă iubită celebră

De: Gabriela Voicu / 17.04.2012, 12:40
Ashton Kutcher are o nouă iubită celebră
Actorul Ashton Kutcher ar avea o relație cu alta actriță de la Hollywood, alături de care a fost văzut în acest weekend. Află cine e!

Actorul Ashton Kutcher ar avea o relație cu alta actriță de la Hollywood, cei doi fiind văzuți de mai multe ori împreună.

El și Mila Kunis și-au petrecut ziua de duminică cumpărând obiecte de mobilier, după care ar fi luat cina la un restaurant din Los Angeles. Ulterior, ei s-ar fi întors la vila lui Kutcher din Hollywood Hills.

Starul serialului „Doi bărbați și jumătate/ Two and a Half Men”, care s-a despărțit de Demi Moore în noiembrie 2011, a afirmat că a avut câteva întâlniri agreabile cu Mila Kunis, alături de care a jucat în sitcomul „That ’70s Show”.

Ashton Kutcher și Demi Moore (Foto: Hepta)

Potrivit presei americane, Ashton Kutcher și Mila Kunis au fost văzuți împreună în repetate rânduri și și-ar fi petrecut mai multe nopți in doi.

O persoană de la restaurantul la care ei au luat cina a declarat: „Ashton o ținea de mână pe Mila ( … ) Ea arăta foarte sexy, a fost cu siguranță mai mult decât o cină între doi prieteni – a fost o întâlnire romantica”.

Ashton a fost asociat recent și cu cântăreața Rihanna, însă zvonurile privind o eventuală relație între cele două staruri nu au fost confirmate.

Actrița Demi Moore, în vârstă de 49 de ani, a fost căsătorită cu Ashton Kutcher, în vârstă de 33 de ani, însă au anunțat, în noiembrie 2011, că divorțează după un mariaj de șase ani. Motivul divorțului ar fi fost infidelitatea lui Ashton.