Ashton Kutcher, cel mai bine plătit actor de televiziune

De: Gabriela Voicu / 14.08.2012, 17:00
Ashton Kutcher, cel mai bine plătit actor de televiziune
Ashton Kutcher, fostul soț al actriței Demi Moore, a devenit cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, datorită rolului din serialul "Doi bărbați și jumătate".

Ashton Kutcher este actorul de televiziune cel mai bine plătit al momentului. Starul de la Hollywood s-a îmbogățit datorită rolului din „Doi bărbați și jumătate”, care îi aduce 700.000 de dolari pe episod. Inițial, rolul a fost interpretat de Charlie Sheen.

Pe locul al doilea se află Mark Harmon, interpretul lui Jethro Gibbs din „NCIS”, cu 500.000 de dolari pe episod, iar următoarea este Ellen Pompeo, care primește 350.000 pe episod.

Locul al patrulea este ocupat de Lucy Liu, cu 175.000 de dolari pe episod.

Mark Harmon (Foto: Hepta)

Potrivit presei străine, salariul mediu al unui actor care joacă într-un serial nou este de circa 30.000 de dolari pe episod.

Există, însă, și cazuri în care salariile vedetelor pot ajunge la milioane de dolari. Mariah Carey încasează 17 milioane de dolari pe zi pentru a face parte din juriul „American Idol”, în timp ce Howard Stern primește 15 milioane de dolari din partea „America’s Got Talent”.