Ashton Kutcher-Taurașul de serviciu

Apropo.ro / 27.06.2005, 18:21
Ashton Kutcher-Taurașul de serviciu
O data ce VH 1 l-a plasat pe locul trei în topul celor 100 de "Hottest Hotties", iar Demi Moore continua sa suspine extaziata în prezența lui, Ashton Kutcher nu se sinchisește prea mult de faptul ca e unul dintre cei mai prost cotați actori de la Hollywood. La


O data ce VH 1 l-a plasat pe locul trei în topul celor 100 de „Hottest Hotties”, iar Demi Moore continua sa suspine extaziata în prezența lui, Ashton Kutcher nu se sinchisește prea mult de faptul ca e unul dintre cei mai prost cotați actori de la Hollywood. La adapostul matern al lui Demi, el a exersat o lecție simpla, învațata în vremurile mai puțin privilegiate: „Persevereaza cu orice preț!”.

În 1997 era înca student la Biochimie și poate facea mai bine daca își continua cariera acolo, fiindca pentru actorie nu prea pare dotat. Daca în „Dude, Where’s My Car?” (2000), filmul sau de debut, facea doar pe prostul, reușind sa fie amuzant, în restul rolurilor, tanarul Ash (cum îi spun prietenii) a pastrat, voluntar sau nu, o alura tampa care reușește sa-l faca foarte antipatic, în ciuda mutrei lui nostime.

De altfel, Ashton Kutcher a intrat în lumea filmului pe alte cai decat jucand bine. Prima oara a fost remarcat ca model, ocupație pentru care a renunțat la studii fara regrete. Astazi afirma, foarte plin de el: „Modelling-ul mi-a reușit din plin, pentru ca trebuie sa arați hot, iar mie mi-e foarte ușor sa fiu așa. Am fost binecuvantat cu asta”.

Asul lui din maneca și adevaratul vehicul spre celebritate a fost însa acroșarea de brațul, inima și patul uneia dintre cele mai bine cotate și ambițioase vedete de la Hollywood: Demi Moore.

Fara sa-i pese ca trufandaua masculina de langa ea va fi într-un an, doi partenerul perfect pentru vreuna dintre fiicele ei, Demi (cea care a renunțat la Bruce Willis dupa trei copii și o casnicie hiper-invidiata, a angajat trei operatori sa-i filmeze prima naștere și a avut ambiția sa fie prima actrița platita cu 12 milioane de dolari pentru rolișorul kitsch din „Striptease”) și-a satisfacut capriciul de-a purta drept accesoriu pe covoarele roșii ale lumii un tauraș decorativ și docil pe care l-a strecurat fara grețuri în castingurile recente de la Hollywood.

Citește mai multe despre Ashton numai în

Tags: