Ashton Kutcher, un Playboy de L.A. mai dezbracat ca niciodata

De: Dragos Tanase / 24.08.2009, 17:02
Ashton Kutcher revine pe marile ecrane din Romania in filmul „Playboy de L.A.", o comedie indecenta si spumoasa.

Actorul Ashton Kutcher revine pe marile ecrane din Romania in filmul „Playboy de L.A.”, o comedie indecenta si spumoasa.

Scene incendiare constituie deliciul publicului feminin, Ashton Kutcher, cu un corp de invidiat, facand fata tuturor provocarilor pe care le confrunta personajul sau Nikki, un mare Playboy de L.A.

Filmul, in regia lui David Mackenzie, aduce in rolurile principale, alaturi de Ashton, doua prezente feminine irezistibile: Anne Heche si Margarita Levieva.

In ceea ce priveste viata personala a actorului, dupa ce a atins numarul de un milion de cititori in reteaua sociala Twitter, Ashton Kutcher se pare ca a dezvoltat o pasiune pentru fotografierea posterioarelor celebre.

Trailer-ul filmului: 

Spread – Trailer de pe tare.ro

 

El a postat in urma cu cateva luni pe profilul sau o poza cu Demi Moore in timp ce aceasta ii calca o camasa purtand numai o pereche de bikini.

Intr-un interviu acordat unei reviste americane, Brad Pitt ii da o sugestie mai buna lui Ashton: “Nu mi se pare o idee stralucita sa pui pe Internet poze cu fundul sotiei tale, mi se pare mai potrivit sa pui poze cu posterioarele sotiilor altor barbati!”.

Filmul „Playboy de L.A.” poate fi vizionat, inca din 21 august, in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, Light Cinema, Cinema City Cluj, Timisoara si Bacau, Odeon Cineplex Cluj.

GALERIE FOTO

Afisul filmului

GALERIE FOTO