Ashton Kutcher va avea un copil cu Sara Leal?

Apropo.ro / 13.10.2011, 09:59
Ashton Kutcher va avea un copil cu Sara Leal?
In ultimul interviu acordat de Sara Leal, care a decis sa vorbeasca public despre ultima noapte fierbinte petrecuta cu Ashton Kutcher, aceasta a lasat sa inteleaga ca ar fi ramas insarcinata.

Ashton Kutcher ar putea deveni tata fara voie.

„M-a luat pe neasteptate si nu aveam prezervative. Dar tot am facut-o. A fost bun. Nu a fost nimic ciudat sau pervers”, a dezvaluit Sara revistei US Weekley.

Dupa partida de amor, Ashton si Sara au incercat sa se cunoasca mai bine unul pe celalalt. Astfel au purtat tot felul de discutii despre horoscop, fiind amandoi in zodia pesti, dar si despre dragoste, politica, alegeri si chiar religie.

„I-am spus ca sunt lutherana si ca sunt din Texas (…) M-a intrebat daca l-as vota pe Rick Perry. I-am raspuns ca nu stiu. Radea de fiecare data cand ii spuneam ceva”, a marturisit blonda.

Ashton Kutcher

A urmat o noua runda de sex, conform spuselor lui Leal, care a dezvalut faptul ca Ashton a fost tandru si atent cu ea toata noaptea.

„Imi spunea: Imi plac lucrurile de genul asta pentru ca sunt actor, iar 90% din cazuri este fals. Este placut sa ai momente care sunt reale”, a povestit Sara.