Asia Argento îl acuză de agresiuni sexuale și pe regizorul „The Fast and The Furious” Rob Cohen

De: Loredana Toma / 25.01.2021, 15:25
Asia Argento îl acuză de agresiuni sexuale și pe regizorul

Actrița și regizoarea italiană Asia Argento l-a acuzat pe cineastul Rob Cohen, cunoscut printre altele pentru filmul “The Fast and The Furious”, de agresiuni sexuale.

Asia Argento spune că, pe când filma la pelicula “xXx, regizată de Cohen, în prezent în vârstă de 71 de ani, acesta i-ar fi dat să bea GHB, cunoscut și ca „drogul violului”, care provoacă pierderea cunoștinței și amnezie. Actrița susține că s-ar fi trezit goală în patul lui Cohen, scrie The Hollywood Reporter.

“Este prima oară când deschid subiectul despre Cohen. A abuzat de mine cu ajutorul acestei substanțe GHB. Avea o sticluță întreagă. La momentul acela, nu am știut ce este. M-am trezit, a doua zi, goală în patul lui”, a declarat Argento.

Asia Argento l-a acuzat de viol și pe producător american Harvey Weinstein, dar și ea a fost acuzată, la rândul ei, de agresiuni sexuale

Nu este prima oară când actrița acuză că ar fi fost violată. Înainte de acuzațiile formulate împotriva lui Cohen, ea a jucat un rol important în procesul producătorului de film american Harvey Weinstein. Argento a fost printre primele vedete care l-au acuzat de agresiuni sexuale pe fostul mogul, condamnat între timp la 23 de ai de închisoare pentru astfel de fapte.

Totuși, a fost la rândul ei acuzată de agresiune sexuală, de actorul Jimmy Bennett, care a susținut că faptele au avut loc pe când el avea 17 ani și ea, 37. Un proces a fost deschis în instanță, iar între cei doi a fost încheiată o înțelegere financiară. Se pare că acest detaliu nu i-a pătat imaginea artistei italiene.

Rob Cohen a mai fost acuzat de agresiune sexuală, însă cea care l-a dat în judecată a preferat anonimatul. În schimb, propria lui  fiică, Valkyrie Weather, care este transsexuală, l-a acuzat că, pe când era adolescentă, a dus-o să se întâlnească cu diverși practicanți ai prostituției, pentru a o determina să devină heterosexuală.

În aceasta perioadă, Asia Argento se pregătește de lansarea cărții autobiografice “Anatomy of a Wild Heart”.

CITEȘTE ȘI: Cele mai lascive momente de dans din cinema 

Foto: Profimedia Images