„Asia Express”, lider de audiență miercuri seară

De: Ana Obretin / 11.11.2021, 15:37

În ediția de miercuri a emisiunii „Asia Express” de la Antena 1, cele cinci echipe rămase în cursă au avut parte de o experiență inedită. Dacă până acum au luptat împreună pe Drumul Împăraților, de data aceasta cuplurile au fost despărțite și au lucrat separat. Mai exact, cinci dintre concurenți au rămas alături de Irina Fodor încercând să câștige cât mai multe puncte în jocuri, în vreme ce partenerii lor au mers singuri pe traseu.

Reality show-ul a fost lider de audienţă miercuri seară, la nivelul tuturor categoriilor de public, potrivit unui comunicat remis Apropo de Antena 1. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Antena 1 a fost lider cu o medie de 7,5 puncte de rating și 24,7% cota de piață, fiind urmată de Pro TV, cu 5,8 puncte de rating și 19,3% cota de piață. Și la nivel urban, „Asia Express – Drumul Împăraţilor” a fost întâia opţiune a telespectatorilor, înregistrând 7,3 puncte de rating şi 18,1% cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de Pro TV, cu 4,9 puncte de rating şi 12,3% cota de piaţă. Şi la nivel national, cea mai nouă ediţie „Asia Express” s-a impus ca lider de piaţă, înregistrând un rating mediu de 6,5 puncte şi 16,2% cota de piaţă. În minutul de aur, de la 22.37, peste 1,4 milioane de telespectatori la nivel național urmăreau aventura.

Cursa continuă duminică, de la 20.00, luni, marți și miercuri de la 20.30, pe Antena 1, cu o revedere emoționantă între parteneri. Cum va fi întâlnirea, ce reacții vor avea la scrisorile din partea coechipierilor săi, dar și ce echipă se va califica automat în Israel, telespectatorii vor afla începând cu duminică.

CITEȘTE ȘI: Mezina lui Cristian Chivu joacă în serialul „Adela” de la Antena 1

Foto: Antena 1