,,Asia Express” trimite vedetele în ringul de box: o luptă corp la corp pentru a rămâne în competiţie

De: Cristiana Trifu / 27.03.2018, 12:59
,,Asia Express” trimite vedetele în ringul de box: o luptă corp la corp pentru a rămâne în competiţie
După mai bine de o lună şi jumătate pe care au petrecut-o pe teritoriul a patru ţări diferite, cele trei echipe rămase în concurs par să resimtă din de în ce mai mult epuizarea fizică şi lipsa condiţiilor. Prima etapă din Thailanda, difuzată aseară pe Antena 1, a început în forţă, dar următorul test prin care vor fi supuse vedetele ,,Asia Express” se va dovedi a fi cel mai dur de până acum. Una dintre misiunile următoarei ediţii, ce va începe în seara aceasta de la ora 20:00, le va arunca pe vedete în ring, acolo unde fiecare concurent va lupta aprig pentru a-şi croi un drum sigur către marele premiu de 30.000 de Euro: ,,Concursul acesta chiar e din ce în ce mai greu.”, afirmă Daniela Crudu.

Ultima ţară din Drumul Dragonului, Thailanda, este cunoscută şi pentru sporturile naţionale ce au consacrat-o. Boxul thailandez este un stil de luptă derivat din artele marţiale, ce implică o confruntare dură cu pumnii, picioarele, coatele şi genunchii, iar stilul liber al jocului din ring se poate transforma într-o competiţie cu adevărat brutală. În seara aceasta, vedetele ,,Asia Express” vor fi nevoite să lupte pentru locul lor în joc, iar misiunea le va pune la pământ la propriu. Chiar dacă vor avea la dispoziţie un echipament de protecţie, concurenţii vor lua în serios rolul din ringul de box şi vor ataca adversarul dur. Probele îi pun şi mai mult în dificultate cu cât se apropie etapele finale ale jocului, însă fiecare dintre cei rămaşi în cursă pare că este mai determinat ca niciodată să învingă,: ,,Va fi o luptă corp la corp. În mod clar, cel mai puternic va câştiga.”.

Tot în seara aceasta, telespectatorii vor fi martorii unui moment emoţionant, care le va încărca cu multă energie şi determinare pe Ana Baniciu şi Raluka. Pentru că în ediţia de aseară au ajuns pe primul loc, fetele vor beneficia de un bonus în noua etapă din Thailanda, de care se vor bucura din plin. Astfel, ele vor avea ocazia să telefoneze acasă, iar în cele câteva minute pe care le vor avea la dispoziţie vor încerca să rezume experienţa ,,Asia Express” în doar câteva cuvinte: ,,Am mâncat tarantule, balut şi am ajuns în ultimele trei echipe!”, le-au transmis fetele celor dragi. ,,M-am bucurat foarte tare. Ne-au transmis doar energie bună!”, a afirmat Raluka.

Azi, de la ora 20:00, urmează o nouă ediţie spectaculoasă a celui mai dur reality show, care a provocat vedetele la o aventură inedită. Au rămas doar trei echipe în cursă şi fiecare va lupta aprig pentru a ajunge cât mai aproape de premiul de 30.000 de Euro: cine va rezista presiunii acestei competiţii şi cine va ceda pe ultima sută de metri, telespectatorii Antena 1 vor vedea în această seară, într-o nouă ediţie ,,Asia Express”, de la ora 20:00.