A.s.i.a., pe drumul lor

Apropo.ro / 15.04.2002, 15:09
A.s.i.a., pe drumul lor
AS.I.A. Fm este al patrulea album al fetelor noastre. Ele, la randul lor, patru la numar. Si iata ca, de saptamana asta, putem urmari "pe sticla" un nou videoclip... ce-i drept, nu al patrulea, ci al... dar cine a mai tinut socoteala? Piesa se numeste "Trenul pierdut" si poarta amprenta


AS.I.A. Fm este al patrulea album al fetelor noastre. Ele, la randul lor, patru la numar. Si iata ca, de saptamana asta, putem urmari „pe sticla” un nou videoclip… ce-i drept, nu al patrulea, ci al… dar cine a mai tinut socoteala? Piesa se numeste „Trenul pierdut” si poarta amprenta inconfundabila a maestrului Ordean.

Cum de altfel, ne-am si obisnuit. Ca locatii, fetele au folosit propria sala de repetitii din cadrul Liceului Traian. Dar asta nu e tot. Videoclipul este condimentat cu imagini din copilaria componentelor, cu instantanee surprinse in cadrul turneului „Iveco”, desfasurat anul trecut, si cu secvente din timpul emisiunii lui Jean-Paul Gaultier, unde fetele au fost de asemenea, prezente.

In caz ca uitaseti lucrul asta, ele au tinut mortis sa va aduca aminte. Practic, avem de-a face cu un material video care face sinteza celor trei ani de existenta a trupei, semnatura regizorala apartinandu-i lui Marian Dinescu. Ca tot vorbeam de ceasul aniversar… Pe 18 aprilie va fi lansat un material multimedia cu totul special, care va contine un CD „best of”, o caseta video cu momentele cele mai importante din existenta trupei si o carte postala cu autografele fetelor. Ce sa mai discutam?… Patru fete pe cai mari!

Sursa:

Tags: