Asimetrie, bucle si volum!

Apropo.ro / 25.10.2006, 14:20
Asimetrie, bucle si volum!
Daca ideea ta despre hairstyling echivaleaza cu cea de originalitate si individualitate, renunta la coafurile rigide si perfect fixate! Oricum, anul acesta accentul cade pe naturalete, asa ca fii in fiecare zi propriul tau stilist! In primul rand, sunt iarasi hot tunsorile asimetrice -

Daca ideea ta despre hairstyling echivaleaza cu cea de originalitate si individualitate, renunta la coafurile rigide si perfect fixate! Oricum, anul acesta accentul cade pe naturalete, asa ca fii in fiecare zi propriul tau stilist!

In primul rand, sunt iarasi hot tunsorile asimetrice – cum ar putea sa nu fie, cand iti ofera atatea alternative de coafare? Parul drept asimetric poate fi prins si accesorizat intr-o multime de feluri cu ajutorul clamelor si clestilor… Insa cu adevarat hot e parul ondulat, spiralat, incretit, dupa cum preferi, cu bucle inegale, „salbatice”, total neregulate. E un stil seducator si impozant in acelasi timp si iti lasa libertatea de a te exprima mereu altfel si mereu diferit de celelalte femei.

In plus, e foarte usor de aranjat – nu ai neaparat nevoie de perii speciale sau ondulator, ci doar de un produs performant de styling, fie el spuma, gel sau ceara. Uniformizeaza-l pe palme si aplica-l pe par, modeland in acelasi timp pletele dupa cum iti doresti – il poti combina cu un ser pentru stralucire, si efectul epatant este garantat! Si nu uita ca, in materie de par, nu trebuie sa vizezi perfectiunea, ci arta.