Aspiratorul, mai atragator decît partenerul

Apropo.ro / 08.09.2004, 17:20
Aspiratorul, mai atragator decît partenerul
Aproape o jumatate dintre femeile tinere din Marea Britanie prefera sa faca curațenie decît sex, arata un sondaj al revistei Good Housekeeping, citat de The Mirror. Nu mai puțin de 40% dintre femeile chestionate au declarat ca au mai multe satisfacții dînd cu aspiratorul


Aproape o jumatate dintre femeile tinere din Marea Britanie prefera sa faca curațenie decît sex, arata un sondaj al revistei Good Housekeeping, citat de The Mirror.

Nu mai puțin de 40% dintre femeile chestionate au declarat ca au mai multe satisfacții dînd cu aspiratorul decît facînd dragoste cu soții lor. Cu toate acestea, 60% dintre ele au declarat ca, daca partenerul le-ar darui o matura de ziua lor, acesta ar fi un bun motiv de divorț.

Sondajul a mai aratat ca 40% dintre femei se simt vinovate daca se relaxeaza în timp ce în casa este dezordine. Aproape jumatate dintre cele o mie de respondente au spus ca treburile și reparațiile neterminate sau nefacute la timp reprezinta unul dintre principalele motive de cearta cu partenerii.

Peste 80% dintre respondente au declarat ca schimba lenjeria de pat dupa ce a fost folosita un oaspete, dar 20% nu schimba destul de des propria lenjerie de pat.

Mediafax