Aspirina din „Las Fierbinţi“ se întoarce! – FOTO

De: Cristiana Trifu / 14.12.2017, 13:49
Aspirina din „Las Fierbinţi“ se întoarce! – FOTO
După mai bine de un an de pauză, actriţa Mirela Oprişor a declarat că a revenit cu mare drag pe platourile de filmare şi că a aşteptat întâlnirea cu vechii colegi, dar şi cu telespectatorii.

Pe 24 decembrie, în Ajunul Crăciunului, Pro TV va difuza un episod special din „Las Fierbinţi”, de la ora 20.30, în care va apărea şi unul dintre cele mai iubite personaje: Aspirina.

Bobonete, glumă cu tentă sexuală la adresa Simonei Halep! Fanii au fost sideraţi

Cât câştigă Mihai Bobonete din televiziune, reclame şi stand-up comedy

Frumoasă şi discretă! Ea este soţia lui Mihai Bobonete! Se iubesc de peste 20 de ani

N-o să crezi cine este acum iubita actorului Mihai Rait Dragomir, din „Las Fierbinţi”!

Cum arată logodnica lui Dorel din „Las Fierbinţi”, în viaţa reală!

Incredibil! Cu cine îşi înşală nevasta Firicel din Las Fierbinţi! Paparazzi i-au filmat în flagrat, în pădure

„A fost o mare bucurie pentru mine această întoarcere, revederea cu toată echipa, de la actori, sunetişti, operatori, până la Marry, doamna care ne dă de mâncare. Sper din tot sufletul să fie o bucurie şi pentru telespectatori. Primul episod va fi difuzat în Ajunul Crăciunului, când eu şi colegii mei vom încerca, în această perioadă tensionată social, să aducem zâmbetul pe buzele românilor. Crăciun fericit! Să avem un An Nou mai bun. Să fim sănătoşi cu toţii şi poate reuşim în acest an să facem lucrurile mai bine”, a declarat Mirela Oprişor.   

În septembrie 2016, scenaristul „Las Fierbinţi”, Mimi Brănescu, a anunţat că el şi soţia sa, Mirela Oprişor, au încheiat colaborarea cu Pro TV, precizând însă că la baza deciziei nu au stat neînţelegeri. „A fost un travaliu extraordinar. În ultimii ani, chiar şi vacanţele nu prea erau vacanţe. Mă gândeam ce voi scrie în sezonul următor. Am decis să mă opresc înainte ca plăcerea să devină o caznă. (…) Nu a fost nicio ceartă, nicio supărare”, explica Brănescu.