Aspirina se iubeşte un turc, iar poliţistul Robi se visează Superman! Doar în “Las Fierbinţi”!

De: Mioara Tronaru, Nicoleta Nicolae / 28.02.2013, 18:00
Aspirina se iubeşte un turc, iar poliţistul Robi se visează Superman! Doar în “Las Fierbinţi”!
Peripeţiile conţinuă în noul sezon al serialului “Las Fierbinţi”!

Si pentru Aspirina (Mirela Oprişor) lucrurile se complică în amor odata cu aparitia unui turc, şofer de tir, care intră cu maşina în casa ei şi-i dărâmă pereţii. Numai ca, în loc să- i pese de casă, Aspirina se îndrăgosteşte de turc.

Aspirina

La rândul lui, politistul Robi reuşeşte din nou să fie un campion al legii… în mintea lui: „Doroftei este perfect conştient de importanţa pe care o are în menţinerea echilibrului între forţele răului şi forţele binelui în Fierbinţi. Este perfect conştient că fierbinţenii au nevoie de el ca de aer. El este un Superman, un Bruce Wayne, un Spiderman la un loc”, povesteşte actorul Leonid Doni. Criminalii nu mai au scăpare acum, astfel ca Robi porneşte o anchetă după accidentul turcului care transportă portocale, dar şi ceea ce politistul crede a fi un grup de terorişti.

Las Fierbinti

Noi guest-i în sezonul al treilea

Sezonul de primăvară nu va duce nici el lipsă de actori invitaţi să ia parte la comedia rurală din Fierbinţi. Aşa se face ca după Horaţiu Mălăele sau Maia Morgenstern, în această primăvară telespectatorii PRO TV se vor întâlni în „Las Fierbinţi” şi cu Monica Davidescu sau Marian Râlea, care promit apariţii vesele şi colorate. M-am alăturat echipei pentru un personaj episodic: o verişoară a soţiei primarului, care vine din străinătate cu un copil. Negru. Şi un nou iubit. Poet. Cam dus cu capu’. Cât am fost pe platoul de filmare m-am simţit bine, iar personajul mi s-a părut interesant, chiar dacă e vorba doar despre o apariţie”, declară actriţa Monica Davidescu.