Asta ar putea fi cea mai enervantă armă din toate shooter-ele PC (Video)

De: Dragos Tanase / 21.09.2012, 12:20
Această armă din Borderlands 2 ar putea deveni drept cea mai enervantă armă dintr-un joc video de tip shooter, din toate timpurile.

Pe 18 septembrie 2012 a avut loc lansarea jocului Borderlands 2, un space western FPS (First Person Shooter) de tip open world, dezvoltat de Gearbox Software și publicat de 2K Games.

El este continuarea jocului Borderlands, lansat în 2009, iar acum este disponibil pe platformele PC – Microsoft Windows, Sony Playstation 3 și Microsoft Xbox 360.

Jucătorii pot alege între patru caractere noi, fiecare cu abilități diferite și arme dedicate. De acolo, jucătorii pleacă în diverse misiuni în urma cărora câștigă puncte de experiență, pe care le pot atribui unor talente speciale care să îi ajute împotriva monștrilor.

Printre multele inovații ale Borderlands 2, apare o armă extrem de ciudată, care în loc să tragă cu gloanțe, plasmă sau raze laser, arma trage cu sunete agasante, menite să enerveze la culme pe cel vizat.

După cum se poate vedea din clipul de mai sus, pe cât de enervantă pare această arma, pe atât de mult apare dorința de a o folosi și probabil că o să apară destul de multe parodii pe internet cu ea.