Asta e cea mai tare cerere in casatorie a lui Jorge devenit GEØRGE! Pe cine a cerut in casatorie artistul?

De: Nicoleta Nicolae / 19.11.2015, 16:00
Asta e cea mai tare cerere in casatorie a lui Jorge devenit GEØRGE! Pe cine a cerut in casatorie artistul?
De cand si-a schimbat numele de scena si a devenit GEØRGE din Jorge, artistul se tine de sotii!

Tot mai multi colegi de breasla ii trec pragul proaspatului sau studio, Panda Music, mai ales de cand piesa pe care a lansat-o, “Nimeni nu-i perfect”, se bucura de succes. Atunci cand ia o pauza intre inregistrari, se distreaza maxim. Asa a facut si ieri cu Nicole Cherry, colega lui mai mica de breasla care a venit in vizita la Panda Music. GEØRGE a avut un moment de respiro si a cantat in maniera proprie refrenul piesei “Barbie Girl” a trupei Aqua.

In plus, vedeta are un motiv de bucurie! La nici o saptamana de la lansarea piesei si a noului videoclip – “Nimeni nu-i perfect” – o colaborare de exceptie cu JO, una dintre cele mai bune voci feminine de la noi, Jorge caruia acum i se spune GEØRGE a ajuns la aproape un milion de vizualizari pe canalul Youtube.

Tot mai multi colegi de breasla ii trec pragul proaspatului sau studio, Panda Music, mai ales de cand piesa pe care a lansat-o, “Nimeni nu-i perfect”, se bucura de succes. Atunci cand ia o pauza intre inregistrari, se distreaza maxim. Asa a facut si ieri cu Nicole Cherry, colega lui mai mica de breasla care a venit in vizita la Panda Music. GEØRGE a avut un moment de respiro si a cantat in maniera proprie refrenul piesei “Barbie Girl” a trupei Aqua. Ce-a iesit? Vedeti in filmuletul de mai jos! Cert este ca s-a lasat cu o cerere in casatorie, din partea lui pentru Nicole Cherry.