Astăzi, Hercule Poirot rezolvă crima din Orient Express

De: Mioara Tronaru / 15.05.2014, 08:00
Astăzi, Hercule Poirot rezolvă crima din Orient Express
Joi, 15 mai, de la ora 21.00, Diva Universal difuzează Hercule Poirot: Crima din Orient Express, un episod în premieră al celebrului serial cu David Suchet.

Episodul 4 din sezonul 12 este inspirat din romanul Crima din Orient Express al scriitoarei Agatha Christie şi urmăreşte firul acţiunii romanului: călătorind cu trenul prin Europa, Poirot este în întârziere din cauza viscolului, în timp ce un alt pasager din tren, un afacerist american dubios, este ucis.

La o săptămână după difuzarea acestui episod, pe 22 mai, la ora 21:00, la Diva Universal debutează, în premieră, sezonul cu numărul 13 – ultimul – al serialului Hercule Poirot. Printre cazurile din ultimul sezon al serialului se numără un joc misterios de-a crima care devine subit prea realist şi o moarte ale cărei implicaţii politice au legătură cu declanşarea celui de-Al Doilea Război Mondial.

Episodul Hercule Poirot: Crima din Orient Express va fi difuzat joi, 15 mai, la ora 21:00, la Diva Universal. Iar din 22 mai, în fiecare joi, la ora 21:00, urmăriţi sezonul 13 al serialului Hercule Poirot.