Astazi, marea premiera a show-ului „Bravo, ai stil!”

De: Cătălina Matei / 22.08.2016, 11:40
Astazi, marea premiera a show-ului „Bravo, ai stil!”
Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, si membrii juriului, Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, sunt gata sa dea startul unei competiţii unice in România.

Astazi, incepand cu ora 17:00, la Kanal D va debuta cel mai asteptat show al toamnei, „Bravo, ai stil!”.

Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu au sarcina de a analiza si comenta tinutele vestimentare si atitudinea celor zece participante din concurs, urmand ca finalista sa fie desemnata „Cea mai stilata femeie din Romania”.

Miza este uriasa – doar una dintre cele zece participante va pleca acasa cu suma de 100.000 de lei si va fi beneficiara unei colaborari ce ii va deschide portile unei cariere in televiziune.

Razboiul deja a inceput, fiecare dintre fetele prezente in competitie recurgand la argumente si tactici de „desfiintare” a contracandidatelor pentru ca, dupa fiecare Gala, sa fie cat mai aproape de marele premiu.

Telespectatorii vor fi martorii un show grandios: o scena de dimensiuni impresionante, inundata de lumina, tinute vestimentare demne de un catwalk, argumentatii la fiecare apariţie si conflicte inerente unei astfel de competitii. 

In galele ce vor fi difuzate in fiecare duminica, de la ora 20:00, vor avea loc eliminările, dar si un spectacol in sine, cu invitaţi celebri, ce vor avea si putere de decizie, alăturându-se juriului.

Telespectatorii si concurentele vor primi la fiecare ediţie a emisiunii sfaturi preţioase, trucuri vestimentare din partea membrilor juriului, pe ecran fiind afişate si preţurile fiecărei piese vestimentare purtate de concurente. 

Membrii juriului si Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, vor afişa, la rândul lor, ţinute preţioase, alese in concordanţa cu personalitatea fiecăruia. Fiecare jurat susţine însă cu tărie ca nu preţul unei ţinute contează , ci modul in care sunt combinate elementele vestimentare, in acord cu atitudinea persoanei care le poarta.

Nu ratati astazi, de la ora 17:00, debutul emisiunii „Bravo, ai stil!”, la Kanal D! Emisiunea va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 17:00, si duminica, incepand cu ora 20:00.​