Astrologii au (pre)zis: criza mondiala va dura 10 ani!

Apropo.ro / 31.10.2008, 16:25
Astrologii au (pre)zis: criza mondiala va dura 10 ani!
Pavel Globa, un binecunoscut astrolog rus, prezice ca NATO si Uniunea Europeana se vor destrama.

Pavel Globa, un binecunoscut astrolog rus, prezice ca Rusia va iesi cu bine din criza financiara actuala, cu toate ca aceasta nu se va intampla foarte curand. Rusia, a spus el, va suferi mult mai putin in comparatie cu Statele Unite si Uniunea Europeana. Vestul va suferi o criza majora in doi ani, care ulterior va duce la schimbarea ordinii mondiale.

"Rusia va fi in criza pana in 2010. Consecintele vor fi serioase, dar ne vom descurca. Ministrul de Finante, Aleksei Kudrin, va demisiona. Cred ca acest lucru se va intampla in ianuarie-februarie 2009" a spus Globa.

Criza globala se va instala in 2010 si va dura 10 ani, NATO si Uniunea Europeana se vor destrama, in locul ultimei aparand mai multe uniuni: Sud-Europeana, Nord-Europeana si asa mai departe. Germania se va uni cu Franta, in timp ce Rusia si Ucraina vor face parte din Europa de Est, a mai spus astrologul.

Pavel Globa s-a nascut in 1953 si are cetatenie rusa si germana. El nu vorbeste niciodata despre clientii sai, desi se zvoneste ca printre ei ar fi oficiali de rang inalt si chiar presedinti.

Cele mai faimoase preziceri ale lui Globa au fost: destramarea URSS-ului, declinul lui Fidel Castro, atentatele din 11 septembrie.

Printre prezicerile care nu s-au indeplinit se numara moartea lui Castro in 2000, bombardarea Irak-ului in 2007 si o tentativa de asasinat a presedintelui american, George Bush.

Crezi ca aceasta noua prezicere se va indeplini?