ASUS-Lamborghini VX1 a fost lansat

Apropo.ro / 29.05.2006, 11:32
ASUS-Lamborghini VX1 a fost lansat
ASUS a lansat în România notebook-ul ASUS Lamborghini VX1, acesta fiind rezultatul cooperarii dintre tehnologia informației și automobilism. Cu aceasta ocazie au fost anunțate atât caracteristicile tehnice ale notebook-ului ASUS Lamborghini VX1, cât și prețul cu

ASUS a lansat în România notebook-ul ASUS Lamborghini VX1, acesta fiind rezultatul cooperarii dintre tehnologia informației și automobilism. Cu aceasta ocazie au fost anunțate atât caracteristicile tehnice ale notebook-ului ASUS Lamborghini VX1, cât și prețul cu care acesta va putea fi achiziționat pe piața din România.

Astazi, 29 Mai 2005, ASUS a lansat în România notebook-ul ASUS Lamborghini VX1, acesta fiind rezultatul cooperarii dintre tehnologia informației și automobilism. Cu aceasta ocazie au fost anunțate atât caracteristicile tehnice ale notebook-ului ASUS Lamborghini VX1, cât și prețul cu care acesta va putea fi achiziționat pe piața din România.

Design Spectaculos

Notebook-ul ASUS-Lamborghini VX1 reprezinta o adevarata revoluție în lumea sistemelor mobile. Echipa de design ASUS a studiat numeroase modele de Lamborghini pentru a capta cât mai bine spiritul Lamborghini. Disponibil în doua variante, galben și negru, ASUS-Lamborghini VX1 adopta cele doua culori asociate logo-ului Lamborghini. Cu o finisare speciala, notebook-ul ASUS-Lamborghini VX1 arata și este perceput precum o super-mașina.

Viteza – Tehnologia Intel Centrino Duo Mobile

ASUS-Lamborghini VX1 are la baza cea mai recenta tehnologie Intel® Centrino® Duo pentru performanțe mai mari, capabilitați multitasking susținute hardware, autonomie ridicata și un power management mai bun. Procesorul Intel® Core™ Duo T2500 ofera o adevarata experiența multitasking, iar performanța sa depașește nivelul unui computer desktop.

Mobilitate – Design Slim

Așa cum super-mașinile beneficiaza de un design aerodinamic pentru a atinge viteze maxime, ASUS-Lamborghini VX1 este slim și ușor pentru a oferi mobilitate superioara. ASUS-Lamborghini cu ecran LCD de 15″ este chiar mai ușor decât majoritatea notebook-urilor cu ecran de 14″.

Putere – Automomie sporita

Mobilitatea notebook-ului ASUS-Lamborghini VX1 este adusa la un nou nivel grație extinderii duratei de viața a bateriei. ASUS Power4 Gear+ este o tehnologie proprie care seteaza viteza procesorului în funcție de necesitațile sistemului. Oferind 8 moduri de operare (gaming, DVD, muzica, procesare text, etc) durata de viața a bateriei crește cu 20-25%.

Placere – Bucuria digitala

Ecranul de 15″ și tehnologia unica Color Shine ofera o imagine perfecta atât pentru munca cât și pentru jocuri. Tehnologia ASUS Splendid Video Intelligence detecteaza atunci când se pornește o aplicație video și optimizeaza automat calitatea imaginii. Astfel se regleaza saturația culorilor, luminozitatea și contrastul în funcție de caracteristicile ochiului uman. Sunt îmbunatațite și accentuate culorile pentru piele, culoarea verde, albastru pentru cer și ocean.

Libertate – Conectare fara fire

ASUS-Lamborghini VX1 este dotat cu tehnologii wireless pentru o conectare rapida și fara probleme. Având integrat WLAN 802.11 a/b/g, conectarea la Internet se realizeaza imediat acolo unde acest lucru este posibil. Bluetooth 2.0 ofera o viteza de transfer de trei ori mai mare decât Bluetooth, durata necesara pentru sincronizarea cu alte dispozitive digitale fiind astfel mult redusa.

Specificații tehnice

Platforma: Intel Centrino Duo

CPU: Intel Core Duo T2500

Chipset: Intel 945PM

WLAN: Intel 3945ABG

LCD Screen: Colour Shine Glare Type 15″ SXGA + (1400 x 1050)

Grafica: NVIDIA GeForce 7400/ 512MB Turbocache

HDD: 120GB

ODD: DVD 9.5″ Super-Multi Double Layer

RAM: 1GB DDRII – 667 MHz

Sistem de operare: Windows XP Professional

„Asocierea noastra cu ASUS și Intel pentru realizarea primului notebook ASUS-Lamborghini reprezinta o mare satisfacție pentru noi. Cooperarea între companii din domenii diferite, dar care au aceleași valori când vine vorba de calitate, performanța și design, va contribui cu siguranța la succesul acestui produs pe piața” a declarat Stephan Winkelmann, President și CEO al Automobili Lamborghini.

„Alianta dintre ASUS si Lamborghini uneste doua marci care reprezinta calitate si performanta” a spus Tony Chen, Director ASUS Notebook Business. „Noul notebook ASUS Lamborghini va oferi cu siguranta o experienta complet diferita pentru utilizatorii computerelor portabile. Avand de la ASUS tehnologii hardware unice, iar de la Lamborghini un design perfect, noile notebook-uri ASUS Lamborghini aduc un val de prospetime in plictisitorul design al notebook-urilor existente.

Cooperarea dintre tehnologia informației și automobilism a dat naștere notebook-ului ASUS-Lamborghini VX1, un sistem care moștenește toate trasaturile extraordinare ale unui adevarat Lamborghini. ASUS-Lamborghini VX1 este expresia spiritului ASUS și Lamborghini, manifestata într-un mod extrem și spectaculos. Este un produs care inspira putere, viteza si frumusete. Bazat pe pasiunea pentru înalta tehnologie și design innovator, aceasta adevarata revoluție hardware arata înca o data statutul de leader al celor doua companii, ASUS și Lamborghini, în cele doua segmente de piața: computerele și super mașinile.